MİCRO

Eco Serisi

Her yıl ortalama 640.000 ton ağ ve diğer ekipman okyanuslara bırakılıyor. Bırakılan bu atıkların geri dönüşümü yapılarak Scooter’larımızı üretiyoruz. ECO Kids Scooter'ların koşu tahtası (ve Mini Micro Deluxe ECO'daki fren) geri dönüştürülmüş balık ağları,denizcilik endüstrisinden gelen diğer plastik atıklardan yapılmıştır.

Ürünleri İncele

Micro

Wagon Serisi

Micro Wagon Deluxe Pro ile alışverişine gidebilir, isterseniz aileniz ile gezintiye çıkabilirsiniz. Katlanabilir fonksiyonu ile kullanımı oldukça basittir. 210 mm PE tekerlekler hem çakıl hem de kaldırım taşlarında pürüzsüz ve dengeli bir şekilde yuvarlanırken, tekerleğin ortasındaki kauçuk katman yolda iyi bir tutuş sağlar. Ayrıca yüksekliği ayarlanabilir tutamak ile direksiyon kontrolünü kolaylaştırır. 360 derece dönebilen tekerleri ile optimum manevra kabiliyeti sağlar

Ürünleri İncele

Micro

Tricycle Serisi

Micro 4in1 Katlanabilir Bisiklet Latte, Çocukların moto becerilerini destekleyerek motor gelişimlerine katkıda bulunur. Çocuğunuzun büyüyen ihtiyaçlarına uyum sağlayan bu ürün, optimum duruş ve konfor sunar. Biyomekanik araştırmalara dayanan ergonomik tasarımı ile her türlü arazide sorunsuzgeçişler sağlar.

Ürünleri İncele